....

Tentaångest deluxe igen. Tror aldrig den varit så här illa, just för att jag har pluggat mycket men verkar inte ha lärt mig tillräckligt. De senaste dagarna har min mage varit konstant i en stor knut, och mitt hår har aldrig varit så här tunt. Tydligen tappar jag hår när jag blir stressad, golvet är ingen vacker syn. Ska dammsuga innan Emma kommer hem. När nu hon kommer hem, mänskan har ju sån otur med resor så det finns inte. Uppsala i helgen åtminstone, ser verkligen fram emot det. Åh snälla någon däruppe, flygande spaghettimonstret eller vem som helst, låt mig klara tentan. Förresten är det sommar här, fastän det bara är april.

Söndagsbakfylla utan ångest

Ensam är stark har väl aldrig stämt så dåligt på mig. Inte det att jag inte kan göra någonting själv, men det är skillnad på att göra något själv och att vara ensam. I skrivande stund är jag ensam, förutom Whiskey då, men jag vet att sällskap finns runt hörnet, och då går det bra. För några minuter sen slog det mig att det enda som saknas i mitt liv nu är ett pingisbord. Självklart skulle det vara roligare om alla fina vänner kunde bosätta sig i den här staden också, men telefonkontakt fungerar ju fortfarande så då är det bara det där pingisbordet. Det är helt ofattbart vilken abstinens jag har! Jag skulle gladeligen få spö av 10 ryssar (i pingis) så länge jag fick spela. Undra vad Emma skulle säga om det står ett pingisbord i vardagsrummet när hon kommer hem.
Jag har sökt helgjobb på ett djurhem också, ser framför mig hur jag får gosa och leka med små kissemissar hela dagarna, men misstänker att det finns lite fler sysslor än så att sköta. Det gör så lite så.

Men jag har hälsan i behåll!

Det har regnat idag och luktat sommar. Jag är ledig imorgon men ingen kan åka till Norrköping med mig. Sommaren känns jättelång för jag ska jobba och jag är inte gjord för att arbeta, människan är gjord för att sova, äta och lite till och sen faktiskt inte så mycket till. Jag vill köpa den där trisslotten som gör att jag sen kan göra vad jag vill när jag vill hur jag vill. Nu.

Juppjupp

Fick häromdagen höra att "det är fint att vara kort om man är tjej". Först blev jag lite glad, sen fundersam. Skulle det vara fult att vara kort som tjej? Är det fult att vara kort som kille? Det kändes mindre bra efter ett tag helt enkelt. Normen är ju att killen ska vara längre, men korta killar och långa tjejer har problem i så fall. Såvida det inte handlar om killar med platåskor, då löser det ju alla problem.

RSS 2.0