Och spöttify på högsta volym

14 stycken tjejer i en lägenhet, 15 om man räknar med katta. Sicken tur ändå att jag har bästa rummet, köket, för mig själv. Försöker teoretiskt lära mig hur man sätter en kateter, ska väl inte vara så svårt.

Mhm

Tentaångest botas bäst med choklad. Och överskattande av kunskap.

Idag har varit en nästan ingenting-att-göra-dag

På sommaren fanns det stunder, inte fler än att jag kan räkna dem på ena handens fingrar, men de fanns, och det var stunder då det faktiskt inte fanns någonting att göra. Att behöva göra. I Borlänge, Motala och hos mamma. Sådana stunder då man strosade på gatan utan mål eller någonstans att gå, låg i sängen i flera timmar för länge bara för att det fanns ingenstans man behövde vara, ingenting man behövde göra. Sådana stunder finns inte i sitt eget hushåll under en termin. Då finns det alltid saker att göra, mer eller mindre akut, men att-göra-listan kan göras lång. Och imorgon är det val, då blir det till att lämna sin röst för Sveriges framtid. Fast jag tänker mer på att få träffa mami och katta.

Sen har jag ju plugg också, men det är inte lika roligt...

Jag skriver inte så mycket här längre. Den simpla anledningen är att jag har lite för mycket att göra. Som att lära mig ge injektioner, skolka från franska och få en ledig dag imorgon. Fullt upp.
Just ja, en inneboende till här på söndag också, kissekissemissekatten Whiskey lämnar storstan för att sambosera sig med mig och Eeeemma, mysigt värre.

Ane Brun - Big in Japan

Nolle-p är över. Borde sova så jag kan kliva upp i tid imorrn och repetera. Men ska få i mig 1liter vatten. Det tar tid. Min sömn kommer störas av toalettbesök natten lång. Men vad gör man inte för lite pengar? Klag klag klag. Fick igår brutalt reda på (igen, tydligen, minnet bra men kort) att uttrycket "lär väl ska ha" inte används här i söder.

Vi rullar, vi rullar, vi rullar

Konstant fullt upp kanske bäst beskriver mitt liv just nu. Sitter till exempel i sängen och borstar tänderna i skrivande stund. Och med både ssk-programmet, fadderiandet och franskan finns inte mycket tid kvar åt annat, men jag trivs ändå. Igår var var en sån dag jag förbannande allt och alla var stressad till tusen, idag är jag taggad, peppad, full av positiv energi och allmänt jättelycklig. Lite ångest i slutet av kvällen, det finns ett ord, "om", som jag inte är så bra vän med. När "om" envisas med att gå på repeat i huvudet får jag förklara för mig själv att jag valt min situation och faktiskt är nöjd över den. För övrigt har det varit en riktigt rolig dag, knutit många nya kontakter/fått nya vänner och pratat med gamla samt nutida, det går att kombinera! Vissa dagar i alla fall. Att däremot kombinera goda vanor med det sociala har jag inte riktigt lyckats med än, men en sak i taget. Ytterligare tegelstensfakta är att jag ska delta i ett forskningsexperiment och köpa kläder för pengarna. På senaste tiden har ovven stått för min garderoben, men när den inte längre är obligatorisk behöver jag något annat att klä mig i. Dagens I-landsproblem - kläder.

Back to School

Skolan har börjat igen, och eftersom jag är fadder är också nolle-p i full gång. Igår var det mys med tacos i nollegrupperna och idag djungelfest. Många fina utklädnader, congadans och limbo, men bäst var nästan festeristernas gyckel. Cyklade hem med några nollan, bland annat en på pakethållaren som efter avlämning inte ville sluta prata, och visade sig vara riktigt trevlig, men alltså fortfarande inte i säng förrän efter midnatt. Imorgon är det Rock Sensation vilket inte heller innebär tidig kväll, men kul ska det bli!

RSS 2.0