Som ett svältande barn i Afrika

Nu har jag varit utan mat i mer än 24 timmar. Min mage ekar och gråter förtvivlat efter någonting med substans i, inte bara lönnsirap och citronjuice. Av numera okänd anledning har jag med Emma påbörjat en detox-cleansing-sak vilket innebär ovanstående istället för mat. Man får inte äta någonting! Vanligtvis håller man på med en sådan kur i 7-14 dagar, men 3 dagar räcker gott och väl. Återkommer om jag överlever natten.

Jobbigt att ha lov

Jag sov till kl 11 för jag orkade inte kliva upp efter endast 10timmars sömn. Åkte i en bil i ca 7 timmar, sov ett par av dem, kom fram helt slut och har degat i soffan tills nu, knappt att ögonen är öppna. Men jag är i alla fall tillbaka på de norrländska vidderna, aka Jämtland. Det känns bra.

Hemma igen

Kommit hem efter en helg i Motala. Mysigt var det ändå, trots bebisdregel, utskällningar av den lilla hunden, på tok för mycket prat om blodpudding och övergödning. Fast övergödning är inte så tokigt det heller. Slagit bröderna i bowling, tydligen går det i släkten (eller Motala) att inte kunna bowla, eller dricka öl för den delen. Fått höra att jag och pojken går så bra ihop för att "vi ser ut som syskon"... Jag väljer att tolka det positivt.
Filmmys med kombon ikväll, endast ett kort avbrott då vi sprang iväg och bar kylskåp. Kvinnor kan! Snart sängen, sovmorgon och ännu en veckas ledighet.

Bara för att det är så intressant

Frukost: Korvgryta
Lunch: Korvgryta
Mellanmål: Chokladkaka
Middag: Krovgryta
Kvällsfika: Chokladkaka
Snacks: Lussebulle

Gimmegimmegimme

Jag vill ha en sengångare
.

Älskling, det är livet som leker

Söndagsfrukost på en onsdag och ADHD när jag städar, Kent på högsta nivå när granen pyntas av och massamassa nysnö ute, snart besök av Crendo för att äntligen få lägenheten fixad (igen) och sitter fortfarande i pyjamas. Långpromenad, spruta och lämna viktiga papper senare. Eventuellt buss om sällskapet ogillar snön för mycket. Drömde en massa drömmar i natt som jag hoppas ska gå i uppfyllelse, därför berättar jag dem inte. Till skillnad från natten innan, då jag drömde om råttor med pest. Den drömmen behöver inte hända på riktigt.

Fri!

Tenta - check! Ätit jordnötssmör - pågående. Bowla - snart. Lov - JAAAAA!

Snälla försvinn

Åh, Du mäktiga Ångest. Din närvaro har jag skymtat stundtals den senaste tiden, men idag förärar Du mig med Din fulla närvaro. Snälla, gör inte det.

...

Ensam på hemmaplan ikväll. Jag är inte bra på sånt. Tack och lov för Alex the lion, med uppvärmbar mage. Luktar lavendel i hela lägenheten nu.

Första inlägget för i år

Nästa måndag klockan 8.00 är det terminstenta som gäller. Överraskande nog har jag redan börjat plugga, dock inte lika intensivt som jag föreställt mig. Läst lite anteckningar, ska läsa ett kompendium innan kvällen och imorrn svälja hela beteendevetenskapen. Har för övrigt haft en riktigt mysig jul och bästa nyår hittills, och dessutom fått tillökning i släkten, igen. Denna gång en tremänning som fått en dotter. Nu väntar jag bara på att syrran ska klämma ut en liten sak som jag kan få skämma bort. Eftersom kamerans batteri dog första dagen i stora staden införskaffade jag mig en engångskamera, ska bli intressant att se de bilderna sen. Har för övrigt blivit erbjuden en gratisresa till New York, är jag verkligen så dum som tvekar? Och så skar jag mig på en plastburk idag, blodigt värre. Det är vid sådana tillfällen jag tvekar på min framtida karriär.
Tyvärr är det här den enda rumsrena bilden jag har från julhelgen. Farsta centrum för den som inte känner igen sig.

RSS 2.0